5 Ekim 2010 Salı

Rusya'da 5 Hektar Alanda Ortaklık...

Antrepo İşletmeciliği, Gümrük Müşavirliği, Taşımacılık Hizmetleri Verilecek
Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği önderliğinde Rusya'da şirket kurulmaktadır. Öncelikli olarak Sochi Imeretinsky (Adler) Limanından başlamak üzere belli noktalarda Türk ihraç ürünleri için depo ve mağazalar açmak, antrepo işletmeciliği yapmak, ihracatçılara karşı ülkelerde gümrük müşavirlik hizmetleri vermek ve gerekirse iç ve dış taşımacılık alanında da faaliyet göstermek üzere kurulacak olan şirkete bütün ihracatçılar davet edilmektedir.

5 Hektar Alanda Kurulacak
Kuracak olan bu şirket; Imeretinsky (Adler) Limanı yakınındaki 5 hektarlık alanda yapılacak depo (sosyal tesis ve bürolarla birlikte) , soğuk hava deposu ve antrepoların işletilmesinin yanısıra limanda ihracatçılarımızın gümrük işlemlerini de yürütecektir. İleriki aşamalarda ise bu organizasyonel yapıyı, başta Rusya Federasyonu’nun diğer Bölgelerinde olmak üzere, bölgeye yakın diğer hedef ülkelerde de oluşturmak şirketin ana amaçları arasında bulunmaktadır.

Tüm Kurumlara Açık Davet
Öncelikli olarak şirket kuruluşunun tamamlanması planlanmaktadır. Kurulacak olan şirkete Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği ortak olarak katılacak ve ayrıca şirket ortaklığı ihracatçılar ve diğer sair kurumlara da açık tutulacaktır.

Türk ihraç ürünleri için depo ve mağazalar açmak, antrepo işletmeciliği yapmak, ihracatçılara karşı ülkelerde gümrük müşavirlik hizmetleri vermek ve gerekirse iç ve dış taşımacılık alanında da faaliyet göstermek üzere kurulacak olan şirkete bütün ihracatçılarımızı ortak olmaya davet etmektedir.

Bu konudaki talepler ve görüşler için ekli form doldurularak acilen Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği'ne ( Fax: 462 3269401 / 2 Hat , e-posta: dkib@dkib.org.tr ) ulaştırılması gerekmektedir.

Yazının Tamamı:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder