2 Nisan 2012 Pazartesi

İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü sektör günleri kapsamında ücretsiz etkinlik düzenliyor...


Türkiye'nin en aktif iş ve kariyer kulübü olan İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü markalaşan organizasyonu Sektör Günleri'nde bu kez de Bankacılık ve Finans Sektörü'nü konu ediniyor!

Türkiye'nin en büyük öğrenci-yönetici buluşması olan Sektör Günleri, üniversite öğrencilerinin ileride çalışabilecekleri sektörler, firmalar ve departmanlar hakkında karar vermelerini sağlamakta, firma
yöneticilerini ve öğrencileri bir araya getirmesiyle Türkiye'nin en büyük yönetici buluşması konumunda bulunmaktadır.

İnternet üzerinden kayıt alınan organizasyonumuzda çok renkli olan fuaye alanımızdaki şirket standlarından staj ve iş başvurularında bulunabilir, katılımcı şirketlere sunulan özgeçmişlerle değerlendirme sonucu mülakatlara davet edilebilir ve çok daha verimli öneriler alabilirsiniz.

11 Nisan Çarşamba günü İTU Maçka Kampüsü İşletme Fakültesi'nde gerçekleşecek olan HSBC ve ING Bank'ın  katılımıyla ve ''CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri Eğitimi'' ile devam edecek.

Katılımcı Firmalar ve konuşmacılarımız:
HSBC- Şengül Demircan- İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı
ING Bank- Hüseyin Sivri- Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı
CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri Eğitimi:
Fiba Holding- Hamdi Aydın- İnsan Kaynakları Direktörü

İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü, 15. İTÜ Sektör Günleri "Bankacılık ve Finans Sektörü" ile tüm bölümlerden ve üniversitelerden öğrencileri 11 Nisan'da İTÜ Maçka İşletme Fakültesi'nde ağırlayacak, ve oturumların hepsine katılanlara katılım belgesi verilecek. Öğrencilere iş ve kariyer dünyasının kapısını aralayan en profesyonel organizasyon İTÜ Sektör Günleri'ne katılım için 
www.emk.itu.edu.tr adresinden ücretsiz olarak kayıt yaptırılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder